Nieuws

Bijna 100.000 kinderen op weg naar Kopenhagen

Bijna 100.000 kinderen op weg naar Kopenhagen

12 September 2009

Op maandag 14 september gaan 96.400 basisschoolleerlingen een week lang lopend en fietsend naar school en verzamelen hiermee Groene Voetstappen. In Amsterdam, waar ruim 8000 leerlingen deelnemen, wordt de klimaatactie landelijk afgetrapt door gedeputeerde Bart Heller van de provincie Noord-Holland.

Lees verder

Groene Voetstappen in…

Groene Voetstappen in…

8 September 2009

Maandag 14 september worden een week lang Groene Voetstappen verzameld in ....Aalst, Almen, Amersfoort, Amsterdam, Amstelveen, Apeldoorn, Bavel, Bennekom, Berghem, Best (zal later plaatsvinden), Beugen, Barchem, Boxmeer, Boxtel, Breda, Breukelen, Britsum,Buitenpost, Capelle aan den IJssel, Cuijk, Dalfsen, De Groeve, De Meern, Den Oever, Deventer, Drunen, ...

Lees verder

Hoe groen is jouw aftrap?

Hoe groen is jouw aftrap?

30 July 2009

Maandagmorgen Week van de Vooruitgang 2008: schooldirecteur mijnheer Groen fietst in het groen naar school en haalt onderweg de wethouder op plus alle leerlingen uit de bovenbouw die in de buurt van de school wonen. In een lang lint fietsen zij naar school, mijnheer Groen voorop. Organiseer je ook een opvallende aftrap van de Groene Voetstappenactie? Of een aanbieding van de verzamelde Groene Voetstappen aan de wethouder aan het einde van de week? Beschrijf het op deze website: login en kondig je actie vast aan.

Lees verder

Resultaat Kinderklimaattop 2008: met één knop alles uit

Resultaat Kinderklimaattop 2008: met één knop alles uit

2 March 2009

Minister Cramer kiest Gouden Tip op door Het Klimaatverbond georganiseerde eerste Nederlandse kinderklimaattop 1 December jl., de dag dat in Polen de veertiende VN klimaatconferentie begon, koos minister Cramer op de eerste Kinderklimaattop van Nederland, uit vijf tips, de Gouden tip; ‘met één knop alles uit’.

Lees verder

Groene Voetstappen is een project van Klimaatverbond Nederland.

Contact - Colofon en Disclaimer

© Klimaatverbond Nederland 2020