Groene voetstappen 2017 dit jaar in oktober

7 March 2017

Groene voetstappen 2017 dit jaar in oktober

Ook dit jaar organiseren wij weer de campagne Groene Voetstappen. Schrijf alvast in je agenda: 2 t/m 6 oktober 2017. Dat is de week dat we met zoveel mogelijk kinderen in Nederland zoveel mogelijke groene voetstappen willen zetten. 

Help jij als gemeente of Natuur Milieu Educatie Centrum dit jaar (weer) mee om samen met scholen, leerlingen en ouders een groot succes van de actie te maken?

Groot succes 

Vorig jaar deden meer dan 31.000 kinderen mee en dat aantal willen we dit jaar natuurlijk overtreffen. Meedoen kan simpel door je school aan te melden via de site www.groenevoetstappen.nl. Met behulp van een superleuk stickerboekje en een stickervel die beschikbaar is voor elke basisschoolleerling kan je aan de slag met je groene voetstappen. Gedurende de campagneweek kunnen ook activiteiten worden georganiseerd vanuit beleidsthema's als luchtkwaliteit, duurzame mobiliteit, gezondheid, verkeersveiligheid en klimaat om extra groene voetstappen te verzamelen. 

Elke dag groene voetstappen 

Natuurlijk willen we het liefst dat je elke dag zoveel mogelijke groene voetstappen zet. Zo wordt iedereen zich bewuster van duurzaamheid, milieu en de verkeersveiligheid rondom de school. Met de campagneweek hopen we je in elk geval te inspireren om vaker te gaan lopen of de fiets te pakken. 

Meer informatie 

Binnenkort lees je meer informatie over de campagne Groene Voetstappen 2017. Wil je je alvast aanmelden en het actiemateriaal bestellen? Kijk dan hier en meld je aan.

Groene Voetstappen is een project van Klimaatverbond Nederland.

Contact - Colofon en Disclaimer

© Klimaatverbond Nederland 2020